Pioneer DDJ-SZ

Pioneer DDJ-SZ

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2017. 02. 25.): 592 900 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Bemutatjuk a professzionális négycsatornás Serato DJ kompatibilis kontrollert: a nagyméretű és elegáns DDJ-SZ berendezést. A DDJ-SZ az első olyan Pioneer kontroller, amely a CDJ-2000NXS elemeit felhasználva garantálja a maximálisan intuitív előadást és scratchelést. Ez a berendezés a CDJ-2000NXS keverőpulttól örökölte a nagy JOG tárcsákat. Megvilágított cue pont jelzőkkel, nagyméretű performance padokkal van ellátva, és az egyedileg beállítható színes Hot Cue LED-ek, valamint a két USB hangkártya gondoskodik a zökkenőmentes DJ-cseréről.

A DDJ-SZ a DDJ-SX legjobb funkciónak átvételével még tovább fokozza a tökéletes élő előadások által nyújtott élményeket. Ez a kontroller egyedülálló módon a JOG tárcsán kijelzővel van ellátva, amely digitálisan mutatja a cue pont visszaszámlálást és a track lejátszási pozícióját, így a DJ-k pontos scratchelést tudnak végrehajtani anélkül, hogy rá kellene pillantaniuk a laptop képernyőjére. A nagyméretű JOG tárcsák érzékenység-beállításának, a fékezési sebességnek és a konduktív technológiának köszönhetően gyorsabb és egyenletesebb a tárcsa reakcióideje.  
A DJ-k magabiztosan dobolhatnak ujjukkal a szokásosnál nagyobb és sebesség érzékeny performance padokon, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak a kvantált Hot Cue, Slicer, Roll és Sampler funkciókhoz. A különböző színű LED-ek mutatják az aktuális lejátszási módot, és a DJ-k a Serato DJ szoftverrel előre beprogramozhatják a cue ponthoz hozzárendelt színeket.  
A DDJ-SZ DVS vezérléssel van ellátva, ezért akár önálló keverőpultként is megállja a helyét a négy mixer csatornájával és a két dedikált MIC csatornájával. A DJ-k azonnal elő tudják hívni a Sampler, MIC és Master csatornákra is alkalmazható négy Sound Colour FX effektet, és mindegyik csatornán manipulálhatnak a felül- és aluláteresztő szűrővel. További kényelmes vezérlések az Oscillator FX, a Slip és a Reverse módok, valamint a dedikált plug-and-play hozzáférés a Serato DJ összes izgalmas funkciójához.
A modern scratch DJ legelegánsabb megoldásaként a DDJ-SZ nélkülözhetetlen része bármilyen professzionális konfigurációnak.  .
A DDJ-SZ FŐBB JELLEMZŐI
 • Nagyméretű kezelőszervek tágas elrendezése a tökéletes scratcheléshez
 • Teljes méretű JOG tárcsák digitális LED kijelzővel és cue visszaszámlálással
 • A DDJ-SZ az első olyan kontroller, amelyik a zászlóshajó CDJ-2000NXS 206 mm-es JOG tárcsáját örökölte, hogy optimális digitális kontrollerként szolgáljon a DJ scratcheléshez.

Főbb funkciók:
 • JOG tárcsa kijelző: fehér háttérvilágítás a track lejátszási pozíciójának jelzésével
 • Digitális cue pont jelző: a világítás pontosan jelzi a cue pontok vissza számlását
 • Megvilágított JOG tárcsa: kék vagy fehér LED gyűrű mutatja, hogy melyik decken történik a lejátszás
 • JOG tárcsa érzékenység-beállítása: dedikált gombok a JOG tárcsa feszítésének és fékezési sebességének beállításához a hosszabb vagy rövidebb visszapörgetéshez és a fékezési effektekhez.
 • Fejlett technológiás működtetés: konduktív technológia a simább és gyorsabb kezelhetőséghez

Performance padok több színű cue point LED-ekkel A magasabb szintű kezelhetőség érdekében a klub-standard 30 mm x 30 mm méretű performance padok a legnagyobbak a Pioneer DJ Serato kontrollerek közül. A DJ-k azonnal előhívhatják a kvantált Hot Cue, Roll, Slicer és Sampler módokat, vagy a Shift gomb megütésével menthetik el és aktiválhatják a Cue pontokat és a Slicer loopokat, továbbá a Velocity módban vezérelhetik a mintavételi hangerőt az alkalmazott nyomás módosításával. A különböző színű, háttérvilágítású LED-ek mutatják az aktuális lejátszási módot, és a DJ-k a Serato DJ szoftverrel előre beprogramozhatják a cue ponthoz hozzárendelt színeket.  
PIONEER EXKLUZÍV: mágneses keresztfader a fejlett szintű kezelhetőséghez és a hosszú élettartamhoz A DDJ-SZ a Pioneer saját fejlesztésű mágneses keresztfaderével van felszerelve az egyenletes és stabil vezérléshez. A fadergombokat két fémtengely tartja meg, és az érintkezésmentes mágneses rendszer több millió előadást is kibír. A terhelést, a fader jelleggörbéjét és a levágási késleltetést a DJ saját ízlésének megfelelően állíthatja be.
Két USB hangkártya a zökkenőmentes DJ-cseréhez A két hangkártyának és USB portnak köszönhetően egyidejűleg két számítógép csatlakoztatható. A kontroller mindkét oldalán elhelyezett dedikált A/B gomb használatával a DJ megoszthatja a kontrollert, és hozzárendelheti a két USB porthoz a két oldalt, így a DJ-csere zökkenőmentesen hajtható végre, a zenében bekövetkező kellemetlen kiesések nélkül.
DVS vezérlés támogatása önálló keverőpultként történő használhatósághoz.  
A négy külső bemenetet felhasználva a DJ-k CDJ berendezéseket és lemezjátszókat csatlakoztathatnak, és a DDJ-SZ kontrollert önálló, négycsatornás keverőpultként használhatják. A berendezés két dedikált és Hi/Low EQ vezérlésű MIC bemenettel is el van látva, így lehetőség nyílik az énekhangok keverésére a mixelési csatornák feláldozása nélkül. Ezen kívül, a két Master Out port (szimmetrikus és RCA) és a Booth Out port biztosítja, hogy a DJ többféle PA rendszerre is csatlakozni tudjon.
A DDJ-SZ kontroller DVS-képes, így a DJ-k CDJ lejátszókat/lemezjátszókat csatlakoztathatnak a berendezésre, és az időkódolású CD/vinyl funkciót használhatják a Serato közvetlen vezérléséhez  nincs szükség külső hangkártyára.  Kiváló minőségű FX effektek és szűrők az összes csatornára (beleértve a MIC és Sampler csatornákat is)Az összes csatornára alkalmazható felül-/aluláteresztő szűrőnek köszönhetően a DJ még jobban kiélheti kreativitását, mivel a szűrő használható a két MIC és a Sampler, valamint a Master csatornára is, és mindegyik effekt finomhangolása elvégezhető a nagyméretű paraméter-beállító gombbal. Kiváló minőségű FX effektek aktiválhatók, többek között a Sound Colour FX, Pitch, Echo, Jet és Filter, és az új Oscillator effekt Noise, Siren, Cymbal és Horn hangmintákat képes közvetíteni.
Slip mód a precíziós scratcheléshez A Slip módban a háttérben folytatódik a zene lejátszása a loopolás, a visszafelé lejátszás vagy a scratchelés alatt, majd a megfelelő ponton ? amikor a DJ abbahagyja a műveletet  visszahozható a zene. A performance padok továbbfejlesztésének köszönhetően olyan trükkök használhatók, mint pl. a Slip Hot
Cue mód.
Kiváló minőségű audió áramkör a professzionális hangzáshoz A DDJ-SZ kiváló minőségű audió áramkört örökölt a Pioneer DJ pro berendezésektől; többek között két beépített 24 bites hangkártyát és a hihetetlenül tiszta hangreprodukció érdekében a precíziós Wolfson DAC konvertert 111 dB-es jel-zaj aránnyal a Master kimeneten.
Professzionális tervezés és elegáns külső bármilyen környezethez A JOG tárcsa és teteje alumíniumból készült, így elegáns kinézetű, de a gyakori használatot is jól bírja. Ráadásul a Pioneer DJ-k P-LOCK fadersapkáit lehetetlen lerántani a DJ-zés hevében.
Egyéb jellemzők
 • A Master és a többi csatorna közelében elhelyezett szintmérőknek köszönhetően a DJ-k mindig ellenőrizni tudják a bemeneti és kimeneti szinteket, míg a jelcsúcs-korlátozó gondoskodik a Master kimenet torzításmentességéről, akár magasabb szintű kimeneti jelek esetén is.
 • Needle Search funkció: érintéssel működő keresősáv az intuitív és gyors kereséshez
 • MIDI kompatibilitás: bármilyen DJ szoftver kezelhetősége
Így is ismerheti: DDJ SZ, DDJSZ
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^