Native Instruments Maschine JAM

Native Instruments Maschine JAM

119 500 Ft-tól 5 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

Termékleírás
A Native Instruments MASCHINE JAM egy modern produkciós hangszer szekvenciákhoz, zenekészítéshez, tracképítéshez magas fokon, ami azok számára készült, akik szeretik a minőséget megvenni megfizethető áron. Beépített effektek: PERFORM FX, FILTER, FLANGER, BURST ECHO, RESO ECHO, RING, STUTTER, TREMOLO, SCRATCHERA MASCHINE 2 tartalmazza a KOMPLETE 11 SELECT csomagot, ami az alábbi, prémium kategóriás effekteket és szintetizátorokat foglalja magába: MASSIVE, REAKTOR PRISM, SCARBEE MARK 1, SOLID BUS COMP, DRUMLAB, THE GENTLEMAN, VINTAGE ORGANS, MONARK, RETRO MACHINES MK2, WEST AFRICA, REPLIKARendszerkövetelmények:
MASCHINE JAM
Mac OS X 10.10 or 10.11 (legutolsó frissítés), Intel Core i5, 2 GB RAM
Windows 7, 8, or 10 (legutolsó Service Pack, 32/64 bit), Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAMTovábbi szükséglet:
USB 2.0 Port, 29 GB szabad hely a winchesteren.
Formátumok : Önálló működés, VST, Audio Units, AAX 32 and AAX 64, ASIO, CoreAudio, WASAPI

Az eszköz tartalmazza:
MASCHINE JAM vezérlő eszköz
Alap gyári hangminta könyvtár
USB kábel, felfogató állvány
25,00 € kedvezmény kupon ami a KOMPLETE Instruments and Effects vagy MASCHINE Expansions vásárlásánál használható fel a NI Online Shop-ban. Hardver specifikáció
64 multi-color, magas minőségű, világító lépés szekvenszer matrix gomb
8 Touch Strips valós idejű multi color felvillanással, multi érintés (Smart Strip funkció)
8 multicolor csoportgomb 8 multicolor jelenetgomb
31 backlit nyomógomb
1 nyomásérzékeny tolás enkóder
1 Backlit irányított PAD
1 Footswitch Input
USB 2.0, 3.0
Kensington zárTechnológiai újdonságok:
Zongora mód (KEYBOARD MODE)
Fedezd fel a dallamokat és harmóniákat a MASCHINE nyomógombjai segítségével KEYBOARD üzemmódban. Egyszerűen csak válaszd ki a skálát és az akordok értékeit és már is kezdődhet az előadás! Az arpeggiator az egyszerű dallamokat bonyolult melódiákká varázsolja. Skiccelj egy számot (SKETCH-A-TRACK)
MASCHINE JAM-et arra találták ki, hogy gyorsan és intuitív módon készíthessünk zenét. Ne hagyd veszni az ötleteidet! Készítsd el és értelmezd újra a saját motívumaidat, majd rendezd őket jelenetekké, és építsd fel a zenédet a semmiből míg utazol. Amikor kész vagy, gyorsan és egyszerűen beimportálhatod a hangfájlodat a kedvenc zeneszerkesztő szoftveredbe további szerkesztés céljából. Hangjegy szekvencia (NOTE SEQUENCING)
A lépés szekvencer a ritmusok szerkesztésen kívül dallam szerkesztésre is használható. A Piano Roll mód bekapcsolásával létrehozhatod dallamaidat a 8x8 ütőfelület mátrixának segítségével. Kreatív technikai újdonságok (CREATIVE PERFORMANCE FEATURES)
Az új MASCHINE szoftver segítségével olyan paramétereket állíthatunk be mint a skálák vagy a hangjegyek hosszúsága, és szerkeszthetünk inspiráló szekvenciákat a variációs hangmotor (Variation Engine) segítségével. Összekötheted több hangszer vagy effekt paramétereit az okos sávok (Smart Strips) beépített makrói által. Sőt, a mozgásérzékelős effektek (Perform FX) az okos sávokkal összekapcsolva a hang világában új dimenziókat nyitnak meg elötted. Okos sávok (SMART STRIPS)
A nyolc darab, duál-érintés érzékeny okos sáv lehetővé teszi számodra, hogy egyszerre akár nyolc beállítás értékeit változtasd meg. Játszál dallamokat vagy akordokat és közben alakítsad ki a hangzásodat egy időben, mindezt úgy, hogy összesen csak négy újjadat használod, csatornánként kettőt az egyedi eredményerkért. Ütőfelület matrix (CLICK-PAD MATRIX)
Élesítsd a motívumaidat és a jeleneteidet egy szimpla gombnyomással a 8x8-as mátrix felületen. Jammelhetsz és rendezhezed a skicceidet, emellett lépés szekvencerként vagy zongora billentyűzetként is használható. D-Pad (D-PAD AND TOUCH-SENSITIVE ENCODER)
Keress hangmintákat, hangszereket, effekteket a lehető leggyorsabban a D-pad és a nyomásérzékeny felület segítségével a Böngésző (BROWSER MODE) módban. Dedikált LED mérőműszerek (DEDICATED LED METERS)
MASCHINE JAM okos csatornáit több-színű LED mérőműszerekkel látták el, amik mutatják az effektek szintjeit, a hangerőt, a panorámát, az aux csatornák jelszíntjeit és a csoportok makróit. Zárolás (LOCKING)
Gyorsan alakítsd a zenédet hatalmas, felvezetésekkelteli mesterművé a zárolás funkció segítségével.   Készíts egy jelenetet, tekerjed el bártan az összes jelenlegi beállítást, majd egy szimpla kattintással térj vissza a a sértetlenül működő jelenetdhez. A Native Kontrol Standard ® bővítményformátumnak köszönhetően a MASCHINE JAM és a teljes MASCHINE sorozat zökkenőmentesen tud együttműködni más gyártók által készített KOMPLETE és NKS formátumú szoftverekkel. Keresd meg és töltsd be a beállításokat egy szempillantás alatt. Az előre beállított paramértereket az okos sávok gombjainak segítségével változtathatod meg. Együttműködés a zeneszerkesztő programoddal (WORKS WITH YOUR DAW)
MASCHINE JAM a MASCHINE szoftvert használja, ami bármelyik zeneszerkesztő szoftverbe képes integrálódni – önálló vagy bővítményként. MIDI módban az eszköz könnyen felkonfigurálható az igényeink szerint a zeneszerkesztő szoftverünk vezérlésére. MASCHINE JAM tartalmaz gyárilag egy vezérlési sablont az Ableton Live -hoz, aminek segítségével könnyen vezérelhetjük az egész szoftvert. Importálás a iMASCHINE -ből (IMPORT FROM iMASCHINE)
Készítsd el a zenéd vázlatát bárhol az iMASCHINE segítségével – utazás közben. Dolgozz hangmintákkal, rögzíts, rendezd az ötleteidet, bármerre is vagy. Ezután exportáld a MASCHINE szoftverbe, hogy mesterművé változtathassad a skiccedet. A hangminta könyvtár (THE LIBRARY)
A MASCHINE szoftver egy 8 GB-s hangminta könyvtártat tartalmaz, amit elismert hatáshang készítők és művészek alkottak meg. 8627 hangminta, 445 teljes dobkészlet, 388 többszörösen bemintázott hangszer, 403 feldarabolt loop, 1200 motivum, 38 projekt és öt különálló dobszintetizátor. A hang innentől csak a képzeleteden múlik. Dobszintetizátorok (DRUM SYNTH PLUG-INS)
Készítsd el a saját, tökéletesre hangolt elektronikus és akusztikus dobhangzásaidat páratlan minőségben. 5db monofonikus dob bővítményt építettek a MASCHINE-be, hogy a legjobb perkusszív hangszereket is létrehozhassad. Teljesen szabadon állítható és automatizálható minden paramétere a kezelőfelületről. Lábdob (KICK)
A kilenc hangmotor biztosítja az erőteljes és telt hangzást. Ebből négy a klasszikus analóg eszközök telt, ütős, csattanós, mély, koszos hangját szolgáltatja. A maradék öt az olyan valós, akusztikus hangzásért felelős amilyenre mindig is vágytál. Mindegy, hogy mit hívsz be, a hangzás profi és lenyűgöző lesz. Pergődob (SNARE)
Vastag, dúrva, súlyos, csattanós, filterezett – készítsd el álmaid pergődobját. – create any electronic snare imaginable. A dedikált kilenc hangmotor felelős a hangzásért, sőt van egy külön taps hangmotor is. Lábcinek (HI-HATS)
Hangmintáknak helye sincs itt, ugyanis a három különböző hangmotor a felelős az analóg hangzásért. Tamok (TOMS)
Három hangmotort rendeltek a tamokhoz, amik a legfélelmetesebb hatáshangtól a legszebb hanggal rendelkező akusztikus tam színtetizátorrá varázsolhatja a eszközt. Perkusszív hangszerek (PERCUSSION)
Három hangmotor határok nélkül. A széles választék nagy segítséggel lesz a kreatív folymatokban. Beütők (CYMBAL)
A Crash hangmotor a 909-es hangoktól az akusztikus beütőkig tart. A Ride hangmotornál állítható hogy a tányér széle szóljon vagy a harangja.
Szélesség: 320 mmHosszúság: 295 mmMélység: 30 mmSúly: 2.7 kg Így is ismerheti: MaschineJAM
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^