KORG padKONTROL

Ajánlataink a termékre

Termékleírás
A padKONTROL felhasználóbarát funkcióival az eddigi legkifejezobb játékot teszi lehetové a hasonló kontrollerekhez képest. A dobhangzások és hangminták elérése mellett a padKONTROLT használhatod szintik vagy effektek vezérlésére, loopok és videoklippek indítására vagy akár a lejátszás vezérlésére is. Az X-Y érintofelület, 16 dobpad, lábkapcsoló bemenet és két szabadon állítható poti biztosítja számodra a vezérlés szabadságát zenélés közben.  

padKONTROL MIDI dobpad vezérlő

A padKONTROL a dobhangok vezérlésén kívül lehetővé teszi szoftveres szintetizátorok, effektek, trigger loop és videoklip vezérlését, valamint DAW szoftverek esetén transzport kontrol vezérléshez is alkalmazható. A 16 világító trigger pad mellett egy X-Y touchpad-del, programozható potméterekkel és lábpedál bemenettel is rendelkezik.  

Ütemre fel!  

A padKONTROL a feljátszott dobütemeknek természetes hangzást biztosít. A 16 pad mindegyikéhez külön állíthatjuk be a hangmagasságot és a MIDI csatornát. Mindegyik padhez 8 különböző dinamika görbe választható, vagy a leütés fix hangerejű is lehet. Ezek variációi a dobritmusok valósághű feljátszását segítik elő.  

Az X-Y pad segítségével a flam és a roll timing dinamikáját egyidejűleg állíthatjuk. Balról jobbra mozgatva a roll sebességét vagy a flam-ek közti távolságot növelhetjük, felfelé mozgatva pedig vagy a roll vagy a második dobleütés hangereje növelhető. Jól alkalmazható hi-hat cinek esetén.  

Kontrolálj!  

A dobpad rész még csak a kezdet. A padekhez MIDI üzenetek rendelhetők, melyeket kapcsolókként vagy gombokként használhatunk szoftver szintetizátorok és DAW programok vezérlésére.  

A KORG KAOSS pad technológiáját felhasználva ujjunk mozgatásával az X-Y padon egyidejűleg két független kontrollert vezérelhetünk (pl. effektvezérlés és szoftver szintetizátor paramétereinek vezérlése).  

A készüléken még két szabadon programozható forgó potméter is található a MIDI üzenetek küldése céljából. Ezen kívül egy lábkapcsoló bemenet is megkönnyíti a kontroller használatát.  

Nézd!  

A pad vagy MIDI vezérlő aktuális állását kijelző mutatja. Leütéskor a pad felvillan, majd elengedéskor kialszik. A könnyű átláthatóság érdekében három különböző megvilágítási mód áll rendelkezésre.  

Irányíts!  

A kontrollerek saját ízlésünk szerinti beállítását 16 user helyre menthetjük, valamint 30 előre beállított felület áll rendelkezésünkre az ismert számítógépes zenei szoftverek vezérléséhez.  

A kontrollerhez egy ingyenes Sound Editor/Librarian szoftvert kapunk, ezáltal grafikus felületen dolgozhatunk.  

Bónusz szoftver készlet

A padKONTROL egy Toontracks nevű drum kit plug-in-t is tartalmaz, mely 260 MB dobmintát tartalmaz. A kontrollerhez egy Creative Kontrol Pack 2 nevű, különböző zenei szoftvereket tartalmazó szoftvercsomag is jár.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^